Η εταιρεία Garage Papadimitriou ιδρύθηκε από τον Γιάννη Παπαδημητρίου με σκοπό την επισκευή επιβατικών αυτοκινήτων, την τοποθέτηση αξεσουάρ, την πώληση ανταλλακτικών και την εμπορία καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. 

Όμως η ιστορία του συνεργείου είναι πολύ πιο μεγάλη…

Ένα συνεργείο… 3 γενιές!

Το 1956 ο Ιωάννης Παπαδημητρίου ίδρυσε ένα πρωτοπόρο συνεργείο για την εποχή του στη συμβολή των λεωφόρων Βασιλέως Γεωργίου και Βασιλέως Κωνσταντίνου. Σκοπός του ήταν να εξυπηρετήσει τις αυξανόμενες ανάγκες που είχαν δημιουργηθεί καθώς ο αριθμός των αυτοκινήτων άρχισε να αυξάνεται ραγδαία. Εξειδίκευση του συνεργείου ήταν τα Peugeot.

Το 1980 η εταιρεία πέρασε στην επόμενη γενιά, στους Θανάση, Παναγιώτη και Ειρήνης Παπαδημητρίου οι οποίοι μετέφεραν το συνεργείο σε νέο ιδιόκτητο χώρο, στην οδό Παπαδά 2. Λίγα χρόνια αργότερα το συνεργείο μετονομάστηκε σε Ευρωκίνηση. Τη συγκεκριμένη περίοδο η Ευρωκίνηση εξειδικευόταν σε Γαλλικές μάρκες όπως Peugeot, Citroen και Renault. Σημείο ορόσημο ήταν το 1990 όπου η εταιρεία έγινε πλήρως μηχανογραφημένη και από τότε και ως σήμερα υπάρχει ιστορικό διελεύσεων όλων των οχημάτων αλλά και των ανταλλακτικών που τους έχουν τοποθετηθεί.

Το 2008 η εταιρεία περνάει στην τρίτη γενιά και το Γιάννη Παπαδημητρίου, γιο του Θανάση, ο οποίος μετονομάζει την εταιρεία σε Garage Papadimitriou. Πλέον με ανανεωμένα και σύγχρονα μηχανήματα το συνεργείο αναλαμβάνει όλες τις μάρκες και έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει σε κάθε είδους βλάβη, ζημιά και πρόβλημα.